Over ons

DAAN VAN GENUCHTEN

Aangenaam! Als voetbalsupporter met een opleiding rechtsgeleerdheid heb ik ervaren dat er in de voetbalwereld veel behoefte is aan juridische ondersteuning. Deze vragen kwamen eerst uit mijn persoonlijke netwerk en later “via via” vanuit verschillende plekken in het land. Om zoveel mogelijk supporters van dienst te kunnen zijn, heb ik in 2020 CAPO Rechtshulp opgericht. Sindsdien zijn de bekendheid en professionaliteit steeds verder gegroeid, waardoor CAPO Rechtshulp stabiel in de supporterswereld staat.

Inmiddels mag ik CAPO Rechtshulp delen met Milan, oud-studiegenoot en al jaren een goede vriend, en bieden wij samen persoonlijke, professionele en laagdrempelige ondersteuning voor iedereen!

MILAN VAN LITH

Vanaf de oprichting ben ik betrokken geweest bij CAPO Rechtshulp. In eerste instantie op de achtergrond, maar sinds dit jaar als mede-eigenaar. Net als Daan heb ik als (fanatieke) voetbalsupporter een juridische opleiding genoten. Met deze achtergrond heb ik in de laatste jaren mogen ervaren dat er in de voetbalwereld nog veel winst valt te behalen op juridisch vlak. 

Samen met Daan probeer ik deze vraag zo veel als mogelijk te kunnen beantwoorden.  Voor mij is het namelijk van groot belang dat iedere voetbalsupporter de juridische ondersteuning kan krijgen, die hij nodig heeft. 

Scroll naar boven