Vriend van CAPO worden?

Alweer 4 jaar zijn wij hard aan het werk om CAPO Rechtshulp te laten groeien in de voetbalwereld. We zijn begonnen met af en toe een beroepschrift indienen tegen een stadionverbod, maar inmiddels zijn we landelijk bekend als voetbaljurist en hebben we een netwerk met verenigingen, supportersgroepen, clubs en de KNVB. Jaarlijks helpen we vele tientallen voetbalsupporters bij hun stadion- of gebiedsverboden en andere juridische vragen.

De volgende stap? Daar hebben we jullie bij nodig!

Onze belangrijkste kernwaarde is dat we betaalbaar en bereikbaar zijn voor elke voetbalsupporter in Nederland. Hiervoor doen we een beroep op onze twaalfde man!

We hopen dat jullie ons willen steunen en, voor slechts € 12,- per jaar, vriend van CAPO Rechtshulp worden. Hiermee steun je onze missie om betaalbare en bereikbare juridische hulpverlening te blijven bieden aan alle voetbalsupporters in Nederland en ondersteun je de projecten waar wij aan werken om de positie van de voetbalsupporter te verbeteren.

Zakelijke vrienden?

Zakelijk partner worden van CAPO Rechtshulp kan natuurlijk ook! Voor een bedrag van € 50,- per jaar steun je onze missie en word je beloond met een vermelding op onze website. Zakelijk partner worden? Klik hier!

VOOR SUPPORTERS, DOOR SUPPORTERS: MEDE DANKZIJ JOU!

Scroll naar boven